0
0

SOLID+ MX Bike Cleaner: Ready to MIX, 1 liter

Productomschrijving

Intensiteit

Met de Bike Cleaners brengen we een gamma reinigingsmiddelen op de markt die het benodigde evenwicht vinden in intensiteit. Een reinigingsmiddel moet net krachtig genoeg zijn om vervuilde oppervlakten gemakkelijk schoon te maken, maar mag niet te agressief zijn door deze te beschadigen. 

Tijdens de ontwikkeling van onze reinigingsproducten hebben we ons oor tevens te luisteren gelegd bij vakmensen die dagelijks in de motorcross wereld werkzaam zijn. Zo vernamen we dat de meeste goedkopere reinigingsproducten op de markt vaak schade toebrengen aan o.a. elektrische kabels. Qua aankoopprijs lijken deze producten dus interessant, maar bij een langdurig gebruik kunnen ze toch de nodige schade aan je crossmotor toebrengen. 

Ecologisch

Onze reinigingsproducten worden zoveel mogelijk vervaardigd met het oog op milieuvriendelijke ingrediënten met een hernieuwbare oorsprong. Het volledige productieproces verloopt hierbij energieneutraal. 

Doordacht flesontwerp

De Bike Cleaners worden allen verpakt in een donkere flessen. Dit is een bewuste keuze. Overmatige blootstelling aan het licht kan de intensiteit van de reinigingsproducten doen afnemen. Door onze keuze, voor donkere verpakkingen, kan jij dus op twee oren slapen dat je reinigingsproducten een lange houdbaarheid kennen.

Bij SOLID+MX dus geen flashy kleuren, die bovendien niet goed zijn voor ons milieu. Neen, wij kiezen voor een reinigingsproduct dat gewoon écht werkt, zodat jouw motor vanzelf straalt. 

Kindvriendelijk

De READY to MIX flessen zijn beiden voorzien van een rode kindvriendelijke sluiting. Op deze manier kan je kleine spruit de flessen niet openen.
LET WEL: Je bewaart de flessen best zo veel mogelijk uit het zich van kinderen. 

Geurloos

Je zal merken dat onze Bike Cleaners geurloos zijn. Ik hoor jullie misschien al denken, wat jammer. Toch is ook dit een bewuste keuze. Wanneer geurstoffen toegevoegd worden aan reinigingsproducten, dan verliezen deze voor een stuk hun werking. 

De samenstelling van de zepen zorgt er namelijk voor dat de geur slechts een beperkte tijd in de bus aanwezig kan blijven. De geurstoffen worden als het ware vanzelf afgebroken door het reinigingsmiddel. Om een geurstof voor een lange termijn te kunnen toevoegen, zou het reinigingsmiddel dus minder krachtig en dus ook minder werkzaam gemaakt moeten worden. Én laat dat nu net hetgeen zijn wat wij niet willen. Een geurtje is natuurlijk aangenaam tijdens het reinigen, maar als professional draait het jou toch ook om je crossprestaties? 

Dus verander je mindset, naar die van een topsporter. Want soms moet je iets opgeven, om op het einde van de rit het beste resultaat te behalen.

 

Inhoud 1 liter

De ideale verdunnen is 1/10 (1 liter product – 9 liter water) bij normale vervuiling tot max 1/5 (1 liter product – 4 liter water) bij sterke vervuiling.

Biologisch afbreekbaar

Productspecificaties

Artikelnummer
SMX-2-001

Previously viewed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »