Terug

Het reinigen van klinkers wordt kinderspel!

Het reinigen van klinkers wordt kinderspel!

Het reinigen van wordt kinderspel met deze tips!

De donkere wintermaanden zijn voorbij en de mensen komen weer buiten. Tijd om alles weer netjes en proper te maken voor de vele barbecues en gezellige avonden.

Je kan uren schrobben maar het efficiëntste is dat je uw hogedrukreiniger het zware werk laat doen.

 

Vaak wordt dan de vraag gesteld: Beschadig ik daar mijn klinkers dan niet mee?

Nee hoor. Als je de lans op 20 cm van het oppervlak houd en eventueel onder een lichte hoek zal je deze niet beschadigen, ook kan je met de drukregelaar de druk even iets lager en zo stilletjes op voeren tot het gene dat nodig is.

Het enigste nadeel van deze techniek is dat vaak het vuil weggespoten wordt en zodra je klaar bent met de klinkers je de rest ook mag doen. Echter zijn hier speciale toebehoren voor ontwikkeld o.a. de terrasreiniger ook bodemreiniger of schotel genoemd.

Onder deze kap bevinden zich 2 sproeiers die door de waterkracht gaan draaien. Hierdoor worden de klinkers met een constante kracht gereinigd zonder dat er water rondvliegt.

 

Voordelen van een terrasreiniger:

- De sproeiers bevinden zich onder een bepaalde hoek, waardoor er minder kans is dat je de klinkers of voegen gaat beschadigen

- Doordat alles zich bevind onder een kap minder last van rondvliegend vuil dat je daarna nog moet gaan verwijderen

- Ergonomisch: doordat de schotel rust op de grond hebt u minder kracht nodig

- De kracht op het oppervlak is steeds gelijk aangezien de afstand gelijk blijft. Zeker op hout soorten is dit een groot voordeel (lichtere of donkere plekken)

- Tijdswinst: je zal sneller kunnen werken, zeker bij de grotere terrasreinigers en hebt ook minder werk bij na spoelen.

 

Let ook op bij de aankoop van een terrasreiniger voor de juiste sproeier: zie onze blog over kiezen van de juiste maat sproeier: https://www.vrsplus.be/nl/blogs/tips/test/

Enkel na gebruik de klinker nog naspoelen met gewone waterdruk en klaar is Kees!

 

Eventueel om nog toe toevoegen kan u een ontmosser op de klinkers plaatsen waardoor het langer zuiver is en minder snel groen wordt.

 

Mocht je nog twijfelen of zou je iets willen toevoegen aan deze post.

Laat het me gerust weten!

 

Met vriendelijke groeten,

Mike

VRSPLUS

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »